Amenajări cu dale cauciuc, pavele sau tartan – Terase, curți și grădini

Știm că ești în căutarea unui partener specializat în amenajări de pardoseli exterioare, în special terase, curți și grădini. Comindflex are experiența celor aproximativ 30 de ani în producția și distribuția pavajelor de calitate superioară. Dale și pavele realizate din cauciuc reciclat, un material rezistent, ecologic și accesibil. Am căutat să oferim utilizatorilor avantaje importante: siguranța suprafeței, pavaj anti-traumă, împiedică alunecările chiar și pe vreme ploioasă, material durabil ce rezistă la condițiile meteo din țara noastră și aspect deosebit, atractiv prin culorile vii ce se integrează perfect în cromatica naturii. În plus, se curăță foarte ușor și vă puteți bucura de pavajul amenajat timp îndelungat.

Dale din cauciuc

Amenajări cu dale cauciuc, pavele sau tartan turnat – Piscine interioare sau exterioare

Piscina va arăta minunat amenajată cu dale din cauciuc colorat. Am conceput un design modern, ce imită diferite suprafețe, dar cu standarde înalte de protecție și de înfrumusețare. Prin montarea lor în zona de acces în piscină, vei crea un spațiu sigur și atrăgător pentru toată familia. Pardoselile din dale și pavele de cauciuc sunt alegerea perfectă pentru orice spațiu de joacă sau recreere destinat publicului larg. Copiii se pot juca în siguranță, chiar dacă se împiedică. Pardoseala de la Comindflex este moale și absoarbe șocurile provocate de căzături. De asemenea, aceste pardoseli sunt potrivite zonelor de agrement destinate bătrânilor deoarece oferă siguranța necesară în cazul alunecărilor.

Dale din cauciuc

Amenajări Terenuri Sportive, Parcuri și Locuri de Joacă

Terenurile sportive amenajate cu pardoseala din cauciuc aduce numeroase beneficii sportivilor. Aceștia nu alunecă în timpul antrenamentului, beneficiază de o podea de calitate și își protejează articulațiile de șocuri sau presiune.

Dale din cauciuc

Amenajări hale industriale, zone zootehnice, grădini zoologice sau centre de echitație

Dalele cauciuc, pavele din cauciuc sau tartanul turnat decorează excelent halele industriale și zonele zootehnice protejând de îngheț, căldură excesivă și oferind o suprafață de lucru sigură pentru angajați, grădinile zoologice sau centre de echitație. Comindflex are expertiza oferită de aplicarea practică a cunoștințelor. Pentru orice problemă întâmpini, noi avem soluția. Nu mai sta pe gânduri și contactează-ne pentru o evaluare rapidă. Comindflex pavează viitorul.

– Placă alveolară destinată montajului pe suprafaţă de beton, dimensiuni de 500 x 500 sau 1000 x 1000 mm.
– Placă alveolară bistrat: paviment demontabil antitraumă pentru montaj în nisip, montaj prin presare cu compactor mecanic, dimensiuni 500 x 500 sau 1000 x 1000 mm.
-Placă plană, cu sau fără impresie: pavement demontabil antitraumă pentru montaj în beton, prin aşeyare pe beton planat, cu blocare lateral, cu dimensiuni de 500 x 500 sau 1000 x 1000, ideal pentru pardoseala sălilor de sport sau locurilor de joacă.
-Placă plană fără impresie : paviment demontabil antivibraţie utilizat ca suport de echipamente pentru montaj pe suprafaţă de beton, cu dimensiuni de 1000 x 1000, ideal ca suport antivibraţie pentru echipamente mari.

Construcții civile pentru amenajare

– oferă siguranţă şi protecţie locurilor de joacă pentru copii în parcuri, grădinițe, școli, case, eliminând pericolul de lovire direct de asfalt sau pietriş
– folosirea plăcilor din granule de cauciuc pentru terase circulabile, balcoane, alei şi curţi ale caselor, terase de restaurant, asigură o siguranţă sporită, fiind antiderapante în caz de intemperii, dar oferă şi un aspect îngrijit
– terenuri de sport: miniterenuri de baschet, săli de fitness
– împrejmuire piscine, locuri de campare

Construcţii industriale

– pavare alei, pardoseli ale atelierelor, depozitelor, halelor industriale, ale halelor de acces

Zootehnie

– amenajarea grajdurilor în ferme zootehnice
– amenajare boxe cai în spaţii de echitaţie
– amenajare canişe, padocuri
– amenajare grădini zoologice