Covoare din Cauciuc COMINDFLEX

Covoare Cauciuc. Ai nevoie de o soluție practică pentru a pava pardoseli în industrii unde sunt necesare pavaje din materiale durabile și de calitate? Pentru hale, stații electrice, pavarea bancurilor de lucru, padocuri pentru animale și multe altele Comindflex are răspuns pentru tine: covoare din cauciuc cu proprietăți fizice deosebite.

Alegerea unui anumit tip și model de covor din cauciuc presupune cunoașterea clară a mediului unde urmează să fie amplasat și condițiile de utilizare. Comindflex produce și distribuie covoare din cauciuc de calitate superioară, cu aplicații variate și modele diferite în funcție de lungime, lățime, rezistență și scopul final. Pentru a enumera numai câteva dintre cele mai frecvente solicitări, îți prezentăm pe scurt caracteristicile a câtorva categorii de covoare din cauciuc produse de noi:

 • Covoarele din cauciuc pentru uz general

  Sunt acele modele care se potrivesc la pavarea suprafețelor comune, locurile de joacă pentru copii, terenuri sportive sau în zootehnie; Nu sunt necesare proprietăți deosebite, așadar, acest tip de covor este rezistent la condițiile de afară și la apă;

 • Covoare din cauciuc antiderapant

  Ce se potrivesc pavării scărilor de bloc, la intrare în clădiri, podelelor alunecoase din halele industriale, zonelor destinate persoanelor cu dizabilități sau unde există umezeală mare. Aceste covoare împiedică alunecarea protejând astfel, utilizatorii.

 • Covoarele din cauciuc electroizolante

  Sunt ideale pentru pavarea pardoselilor din industriile care folosesc utilaje electrice. Cu o mare proprietate anticonductor, covoarele electroizolante protejează personalul de posibile contacte cu conductorii electrici.

 • Covoarele din cauciuc ignifug

  Cu proprietăți speciale care ard foarte greu sau deloc, împiedicând, astfel, propagarea focului. Aceste covoare sunt rezistente la foc și reprezintă o măsură de protecție suplimentară pentru zonele unde se lucrează cu produse petroliere, stații electrice sau unde riscul de incendiu este mare.

 • Covoarele din cauciuc rezistent la ozon

  Au aplicabilitate specifică în industria de agricultură, chimică, industria extractoare sau materiale de construcție, unde se cere rezistență la ozon.

Covoarele din cauciuc produse de Comindflex sunt realizate din materiale non-toxice, calitative, ce asigură o întrebuințare ușoară și de lungă durată.