DALE DIN CAUCIUC
Ofera siguranta copilului tau in spatiul de joaca!

Dale din cauciuc – Aceste dale din cauciuc sunt obtinute din granule de cauciuc rezultate din reciclarea anvelopelor uzate, sortate pe dimensiuni de catre producator. Placile sunt obtinute prin tehnologia de vulcanizare pe prese incalzite electric, in matrite inchise sub presiune. Lierea granulelor se realizeaza cu ajutorul unui adeziv poliuretanic lichid, astfel incat sistemele de pardoseala obtinute sa fie rezistente uzurii intense, intemperiilor, dar in acelasi timp sa aiba un aspect placut.

Numarul mare de aplicatii ale acestor tipuri de pardoseli elastice demonstreaza diversitatea posibilitatilor de utilizare:
Constructii civile
– Amenajare locuri de joaca pentru copii (parcuri, gradinite, scoli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei si curti ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, sali de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
Constructii industriale
– pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– in ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– in cluburi de echitatie, pentru amenajare boxe cai si manej
– canise, padocuri
– gradini zoologice.

– rezistenta deosebita pe toata durata utilizarii
– proprietatile de stabilitate in timp ii confera produsului versatilitate si siguranta in exploatare
– comportament foarte bun in conditiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de clima, de variatii de temperatura, intre noapte si zi, unde temperaturile pot ajunge iarna pana la valori de -30°C iar vara sub actiunea razelor soarelui temperatura la suprafata pardoselilor poate depasi +40°C.
– fiind prelucrate la temperaturi si presiuni inalte dobandesc elasticitate si fiabilitate.

  • Dale din cauciuc – Placi Plane (strat suport ciment sau asfalt) si  Placi Alveolare (strat suport nisip). Structura rugoasa a stratului superior confera placilor proprietati antiderapante iar structura posterioara profilata (cu picioruse) permite scurgerea cu usurinta a apei si o mai buna ancorare atunci cand sunt montate pe nisip. Suprafata superioara a pardoselii de cauciuc este rugoasa asigurand o aderenta sporita. Stratul antiderapant confera pardoselii o foarte mare siguranta in timpul utilizarii.
  • Bordura din granule de cauciuc
  • Pavele tip dublu T 
  • Cuburi din granule de cauciuc tip scaunel, 40 x 40 cm sau 50 x 50 cm

Placile se pot realiza intr-o gama larga de culori in functie de solicitarea clientului, culorile uzuale folosite fiind negru, rosu, verde.

Pardoselile sunt foarte usor de intretinut, sunt rezistente la intemperii si nu putrezesc.
Intretinerea curenta se realizeaza prin curatare cu peria sau matura. Petele care persista pe suprafata, dupa periere, se indeparteaza cu o laveta umezita cu apa sau cu solutie de detergent cu pH neutru.
Nu se vor utiliza placile din cauciuc reciclat la realizarea de pardoseli care ar putea veni in contact cu substante chimice agresive (clor, acizi, substante caustice).
Pentru dezapezirea placilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Garantia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, in conditiile respectarii cerintelor de manipulare, ambalare, depozitare in spatii uscate, ferite de inghtţ sau caldura excesiva conform instructiunilor producatorului este de 2 ani (cu exceptia anului livrarii), garantie ce se pierde in cazul unei manipulari, transport sau depozitări necorespunzatoare.
Producatorul asigura o durata de viata a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, in conditiile respectarii domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare si in conditii normale de exploatare.

Galerie foto dale din cauciuc

Construcții civile pentru amenajare

– oferă siguranţă şi protecţie locurilor de joacă pentru copii în parcuri, grădinițe, școli, case, eliminând pericolul de lovire direct de asfalt sau pietriş
– folosirea plăcilor din granule de cauciuc pentru terase circulabile, balcoane, alei şi curţi ale caselor, terase de restaurant, asigură o siguranţă sporită, fiind antiderapante în caz de intemperii, dar oferă şi un aspect îngrijit
– terenuri de sport: miniterenuri de baschet, săli de fitness
– împrejmuire piscine, locuri de campare

Construcţii industriale

– pavare alei, pardoseli ale atelierelor, depozitelor, halelor industriale, ale halelor de acces

Zootehnie

– amenajarea grajdurilor în ferme zootehnice
– amenajare boxe cai în spaţii de echitaţie
– amenajare canişe, padocuri
– amenajare grădini zoologice
Dale Cauciuc si Pavele Cauciuc