DALE DIN CAUCIUC – Oferă siguranţă copilului tău în spaţiul de joacă!

Dale din cauciuc – Aceste dale din cauciuc sunt obţinute din granule de cauciuc rezultate din reciclarea anvelopelor uzate, sortate pe dimensiuni de către producător. Plăcile sunt obţinute prin tehnologia de vulcanizare pe prese încălzite electric, în matriţe închise sub presiune. Lierea granulelor se realizează cu ajutorul unui adeziv poliuretanic lichid, astfel încât sistemele de pardoseală obţinute să fie rezistente uzurii intense, intemperiilor, dar în acelaşi timp să aibă un aspect plăcut.

Numărul mare de aplicații ale acestor tipuri de pardoseli elastice demonstrează diversitatea posibilităților de utilizare:
Construcții civile
– Amenajare locuri de joacă pentru copii (parcuri, grădinițe, școli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei și curți ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, săli de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
Construcții industriale
– pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– în ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– în cluburi de echitație, pentru amenajare boxe cai și manej
– canise, padocuri
– grădini zoologice.

– rezistență deosebită pe toată durata utilizării
– proprietățile de stabilitate în timp îi conferă produsului versatilitate și siguranță în exploatare
– comportament foarte bun în condițiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de climă, de variații de temperatură, între noapte și zi, unde temperaturile pot ajunge iarna până la valori de -30°C iar vara sub acțiunea razelor soarelui temperatura la suprafața pardoselilor poate dpăși +40°C.
– fiind prelucrate la temperaturi și presiuni înalte dobândesc elasticitate și fiabilitate.

  • Dale din cauciuc – Placi Plane (strat suport ciment sau asfalt) si  Placi Alveolare (strat suport nisip). Structura rugoasă a stratului superior conferă plăcilor proprietăți antiderapante iar structura posterioară profilată (cu picioruse) permite scurgerea cu ușurință a apei și o mai bună ancorare atunci când sunt montate pe nisip. Suprafața superioară a pardoselii de cauciuc este rugoasă asigurând o aderență sporită. Stratul antiderapant conferă pardoselii o foarte mare siguranță în timpul utilizării.
  • Bordură din granule de cauciuc
  • Pavele tip dublu T 
  • Cuburi din granule de cauciuc tip scăunel, 40 x 40 cm sau 50 x 50 cm

Plăcile se pot realiza într-o gamă largă de culori în funcție de solicitarea clientului, culorile uzuale folosite fiind negru, roșu, verde.

Pardoselile sunt foarte ușor de întreținut, sunt rezistente la intemperii și nu putrezesc.
Întreţinerea curentă se realizează prin curăţare cu peria sau mătura. Petele care persistă pe suprafaţă, după periere, se îndepărtează cu o lavetă umezită cu apă sau cu soluţie de detergent cu pH neutru.
Nu se vor utiliza plăcile din cauciuc reciclat la realizarea de pardoseli care ar putea veni în contact cu substanţe chimice agresive (clor, acizi, substanțe caustice).
Pentru deszăpezirea plăcilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Garanţia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, în condiţiile respectării cerinţelor de manipulare, ambalare, depozitare în spaţii uscate, ferite de îngheţ sau căldură excesivă conform instrucţiunilor producătorului este de 2 ani (cu excepția anului livrării), garanție ce se pierde în cazul unei manipulări, transport sau depozitări necorespunzătoare.
Producătorul asigură o durată de viață a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, în condiţiile respectării domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare şi în condiţii normale de exploatare.

G

alerie foto dale din cauciuc

Construcții civile pentru amenajare

– oferă siguranţă şi protecţie locurilor de joacă pentru copii în parcuri, grădinițe, școli, case, eliminând pericolul de lovire direct de asfalt sau pietriş
– folosirea plăcilor din granule de cauciuc pentru terase circulabile, balcoane, alei şi curţi ale caselor, terase de restaurant, asigură o siguranţă sporită, fiind antiderapante în caz de intemperii, dar oferă şi un aspect îngrijit
– terenuri de sport: miniterenuri de baschet, săli de fitness
– împrejmuire piscine, locuri de campare

Construcţii industriale

– pavare alei, pardoseli ale atelierelor, depozitelor, halelor industriale, ale halelor de acces

Zootehnie

– amenajarea grajdurilor în ferme zootehnice
– amenajare boxe cai în spaţii de echitaţie
– amenajare canişe, padocuri
– amenajare grădini zoologice
Pavele Cauciuc