Limitatoare de Viteză din Cauciuc

Limitatoare de viteză Comindflex. În fiecare zi ne confruntăm cu o multitudine de probleme ce necesită soluții, strategii de rezolvare și stres. Însă siguranța noastră nu este negociabilă, este o condiție obligatorie oriunde am locui. Zonele sensibile precum cartiere rezidențiale, grădinițe sau școli au nevoie de un grad ridicat de protecție, așa că produsele pentru siguranța traficului pietonal sunt cele mai importante accesorii ale drumurilor publice din comunitate.

Comindflex produce și distribuie o gamă de dispozitive special concepute pentru punctele critice: treceri de pietoni, școli, locuri de joacă, spitale, zone rezidențiale, benzinării, parcările centrelor comerciale sau oriunde se recomandă încetinirea vitezei până la 30km/h. Sistemele de reducere a vitezei salvează vieți, iar noi îmbunătățim constant tehnologia limitatoarelor de viteză, produse moderne concepute pentru siguranța celor mici și mari.

Limitatoare de Viteză din Cauciuc – Împreună putem salva vieți

Dispozitivele proeminente față de nivelul drumului sunt cea mai eficientă metodă de disciplinare a traficului rutier pe drumurile publice. Sunt realizate din cauciuc vulcanizat, cu segmente aplicate de bandă reflectorizantă.

Confecționăm două tipuri de limitatoare: tipul cu piese centrale și capăt și tipul compus din module semisferice, ambele la fel de eficiente în combaterea excesului de viteză. Conțin armături metalice sau inserție textilă în zonele de fixare și au elemente cu proprietăți reflectorizante și antialunecare.

Astfel, cu o înălțime de 5 centimetri, limitatoarele noastre vor fi plasa de siguranță în cazul încălcării regulilor de trafic rutier. Dimensiunile modulare permit montarea acestora pe orice fel de drum sau stradă, amplasând module de fie 50x60x5 cm, fie 50x90x5 cm.

Într-o lume dominata de tehnologie și sisteme auto inteligente de conducere se creează impresia unei false siguranțe pentru pietoni. Cei care suferă cel mai mult sunt copiii, așa că nu te baza doar pe programe de cod ci acționează practic și asigură protecția tuturor cetațenilor prin dispozitive clasice care limitează viteza. Împreună putem salva vieți.