PARDOSEALA DIN CAUCIUC  – suprafețe de calitate, rezistente în orice condiții meteorologice

Pardoseala din Cauciuc. Mișcarea în aer liber stă la baza binelui nostru, fizic și psihic. Organismul se trezește, simte pulsul planetei și ajunge mai aproape de originea lui. Cu toții încurajăm alergatul, plimbările sau joaca în natură. Iar suprafața pe care călcăm este esențială pentru o stare de bine. Comindflex îți propune cea mai ecologică soluție, un material moale, elastic și curat: tartanul turnat. Tartanul este soluția când nu ai natura la tine în casă, când îți dorești un produs de calitate și când te gândești la binele tău și al celor din jur.

Noi susținem afacerile mici și mari cu suprafețe fiabile și netede, prin intermediul pardoselilor turnate. Pavăm spații de lucru, terase circulabile, terase de restaurant, ateliere și hale și te asigurăm că angajații tăi îți vor fi recunoscători. Tartanul turnat este un material sigur și antiderapant, cu un aspect frumos care induce o stare aparte.

Tot în acest registru recomandăm utilizarea tartanului pentru propriile locuințe, pentru amenajarea curților, aleilor sau a grădinii. Prin compoziția sa, tartanul acționează ca un inhibitor împotriva mucegaiului, fiind astfel alegerea ideală pentru siguranța familiei tale.

Pardoseala din Cauciuc – Dale Cauciuc, Pavele din Cauciuc si Tartan Turnat

Echipa Comindflex s-a specializat însă pe turnarea terenurilor sportive cu tartan, amenajarea bazinelor de înot și a spațiilor de joacă pentru copii. Aceste trei discipline au în comun siguranța, rezistența și elasticitatea. Pentru sportivi este deosebit de importantă suprafața de lucru. Prin compoziția sa, tartanul acționează ca o trambulină și protejează articulațiile sportivilor, tendoanele și mușchii acestora.

Prin utilizarea tartanului evitați riscurile alunecării și al accidentării, aceste proprietăți fiind utile și în cazul locurilor de joacă. În plus, tartanul este durabil și se pretează intemperiilor și radiațiilor luminoase din aer liber; poate fi turnat oriunde contribuind la nivelarea suprafețelor înclinate.

Noi asigurăm o durată de viață a pardoselilor din cauciuc reciclat de minim 20 de ani, în condițiile respectării domeniilor de utilizare, a tehnologiei de aplicare și a condițiilor normale de exploatare. Comindflex înfrumusețează calea pe care pășești în fiecare zi.

G

alerie foto pardoseli din cauciuc