PAVELE DIN CAUCIUC. Înfrumuseţează-ţi spaţiul cu pavele colorate din cauciuc reciclat!

Pavele din cauciuc – De ce sa le alegi?

Aspect estetic deosebit. Rezistenta marita la inghet si dezghet repetat. Rezistenta la temperaturi inalte. Rezistenta exceptionala la uzura datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare. Refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane.

– Amenajare locuri de joaca pentru copii (parcuri, gradinite, scoli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei si curti ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, sali de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
– Pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– In ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– In cluburi de echitatie, pentru amenajare boxe cai si manej
– Canise, padocuri
– Gradini zoologice

–  Rezistenta deosebita pe toata durata utilizarii
– Proprietatile de stabilitate in timp ii confera produsului versatilitate si siguranța in exploatare
– Comportament foarte bun in conditiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de clima, de variatii de temperatura, intre noapte si zi, unde temperaturile pot ajunge iarna pana la valori de -30°C iar vara sub actiunea razelor soarelui temperatura la suprafata pardoselilor poate depasi +40°C.
– Fiind prelucrate la temperaturi si presiuni inalte dobandesc elasticitate si fiabilitate.

Pardoselile sunt foarte ușor de întreținut, sunt rezistente la intemperii și nu putrezesc. Întreţinerea curentă se realizează prin curăţare cu peria sau mătura. Petele care persistă pe suprafaţă, după periere, se îndepărtează cu o lavetă umezită cu apă sau cu soluţie de detergent cu pH neutru.
Nu se vor utiliza plăcile din cauciuc reciclat la realizarea de pardoseli care ar putea veni în contact cu substanţe chimice agresive (clor, acizi, substanțe caustice). Pentru deszăpezirea plăcilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Placile si pavelele din granule de cauciuc reciclat nu sunt cuprinse in lista noxelor cancerigene sau substantelor potential cancerigene din Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului European (CE) nr. 1907/2006 privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice (REACH) cu modificarile din Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului European (CE) nr. 1272/2008. 

Garantia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, in conditiile respectarii cerintelor de manipulare, ambalare, depozitare în spatii uscate, ferite de inghet sau caldura excesiva conform instructiunilor producătorului este de 2 ani (cu exceptia anului livrarii), garantie ce se pierde in cazul unei manipulari, transport sau depozitari necorespunzatoare.
Producatorul asigura o durata de viata a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, in conditiile respectarii domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare si in conditii normale de exploatare.

Pavele din cauciuc

G alerie foto pavele din cauciuc

Utilizarea acestora la suprafetele de impact cum ar fi locurile de joaca, elimina pericolul de lovire al copiilor, de zgariere sau ranire, oferind atat siguranta cat si protectie.
Fiind elastice, au capacitate crescuta de absorbtie a socurilor mecanice, oferind siguranta sporita dar si aspect ingrijit. Se folosesc cu succes pentru parcuri, alei, terenuri de sport, terase de restaurant, zonele din jurul piscinelor, asigurand un trafic antiderapant, nefiind alunecoase nici atunci cand sunt ude. De asemenea protejeaza mediul prin reciclarea anvelopelor uzate, reducand cantitatea de deseuri si deci poluarea mediului inconjurator.