PAVELE DIN CAUCIUC – Înfrumuseţează-ţi spaţiul cu pavele colorate din cauciuc reciclat!

Pavele din cauciuc – De ce sa le alegi?

Aspect estetic deosebit. Rezistenta marita la inghet si dezghet repetat. Rezistenta la temperaturi inalte. Rezistenta exceptionala la uzura datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare. Refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane.

– Amenajare locuri de joacă pentru copii (parcuri, grădinițe, școli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei și curți ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, săli de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
– Pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– In ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– In cluburi de echitație, pentru amenajare boxe cai și manej
– Canise, padocuri
– Grădini zoologice.

–  Rezistență deosebită pe toată durata utilizării
– Proprietățile de stabilitate în timp îi conferă produsului versatilitate și siguranță în exploatare
– Comportament foarte bun în condițiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de climă, de variații de temperatură, între noapte și zi, unde temperaturile pot ajunge iarna până la valori de -30°C iar vara sub acțiunea razelor soarelui temperatura la suprafața pardoselilor poate dpăși +40°C.
– Fiind prelucrate la temperaturi și presiuni înalte dobândesc elasticitate și fiabilitate.

Pardoselile sunt foarte ușor de întreținut, sunt rezistente la intemperii și nu putrezesc. Întreţinerea curentă se realizează prin curăţare cu peria sau mătura. Petele care persistă pe suprafaţă, după periere, se îndepărtează cu o lavetă umezită cu apă sau cu soluţie de detergent cu pH neutru.
Nu se vor utiliza plăcile din cauciuc reciclat la realizarea de pardoseli care ar putea veni în contact cu substanţe chimice agresive (clor, acizi, substanțe caustice). Pentru deszăpezirea plăcilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Plăcile și pavelele din granule de cauciuc reciclat nu sunt cuprinse în lista noxelor cancerigene sau substanțelor potențial cancerigene din Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului European (CE) nr. 1907/2006 privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice (REACH) cu modificările din Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului European (CE) nr. 1272/2008. 

Garanţia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, în condiţiile respectării cerinţelor de manipulare, ambalare, depozitare în spaţii uscate, ferite de îngheţ sau căldură excesivă conform instrucţiunilor producătorului este de 2 ani (cu excepția anului livrării), garanție ce se pierde în cazul unei manipulări, transport sau depozitări necorespunzătoare.
Producătorul asigură o durată de viață a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, în condiţiile respectării domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare şi în condiţii normale de exploatare.

G

alerie foto pavele din cauciuc

Utilizarea acestora la suprafețele de impact cum ar fi locurile de joacă, elimină pericolul de lovire al copiilor, de zgâriere sau rănire, oferind atât siguranșă cât și protecție.
Fiind elastice, au capacitate crescută de absorbție a șocurilor mecanice, oferind siguranță sporită dar și aspect îngrijit. Se folosesc cu succes pentru parcuri, alei, terenuri de sport, terase de restaurant, zonele din jurul piscinelor, asigurând un trafic antiderapant, nefiind alunecoase nici atunci când sunt ude. De asemenea protejează mediul prin reciclarea anvelopelor uzate, reducând cantitatea de deșeuri și deci poluarea mediului înconjurător.