Producător Pardoseli din Cauciuc, COMINDFLEX SRL

Producător Pardoseli din Cauciuc. Cu toții avem case, grădini sau spații de lucru care merită îngrijite sau renovate. Și cu toții ne dorim ca ceea ce investim să fie durabil, sigur și de calitate.

Pornind de la nevoile clienților noștri, Comindflex SRL s-a angajat să dezvolte un sector de produse cu utilitate individuală și industrială, cu modernizare constantă a producției și flexibilitate pe piața românească. Compania noastră are o lungă tradiție, stabilită încă din 1992, și, în prezent, se mândrește a fi producător și distribuitor de top de pardoseli din cauciuc reciclat și tartan turnat din România.

Politica noastră acceptă doar cele mai bune materiale de lucru, o tehnică inovatoare și un design impecabil. Nu noi o spunem, ci miile de clienți mulțumiți din toate colțurile țării. Faima noastră a crescut datorită vouă, care ați avut încredere în noi și care ați lăudat serviciile noastre.

Pavele, Dale din Cauciuc & Tartan Turnat

Pardoselile din dale și pavele din cauciuc sunt realizate din reciclarea anvelopelor uzate și granule de cauciuc colorate în masă. Produsul rezultat este unul prietenos cu natura, sănătos pentru organismul uman, foarte rezistent și extrem de versatil în privința utilizării.

Dalele și pavele produse de Comindflex se pretează pavării oricărui spațiu casnic, comercial sau industrial, sunt ușor de instalat și de întreținut și au o rezistența sporită la trafic. În completare, compania noastră produce și borduri de cauciuc utilizate cu succes în finisarea pardoselilor pentru securizarea zonelor limitrofe dar și pentru un aspect unitar.

În câteva sectoare produsele noastre sunt absolut imbatabile. Tocmai aici noi ne-am specializat și puteți fi siguri că ceea ce alegeți acoperă 100% nevoile dumneavoastră.

În domeniul sportiv este esențial ca pardoseala să absoarbă șocurile provenite de la căzături/lovituri. Echipa noastră de specialiști a gândit proiecte având conceptul de siguranță în minte. A rezultat un produs moale și sigur, absorbant, cu proprietăți elastice, adaptabil la condițiile climaterice autohtone fără a afecta în vreun fel calitatea lui.

Aceste caracteristici transformă produsul nostru în soluția perfectă pentru locurile de joacă, grădinițe, școli, terenuri sportive, bazine de înot, terase sau balcoane. De asemenea, dalele și pavele cauciucate sunt practice și sigure pentru spațiile de lucru, ateliere și hale.

Un alt domeniu de succes este cel zootehnic, ferme, grădini zoologice, cluburi de echitație, canise și padocuri. Și nu în ultimul rând, produsele Comindflex sunt ideale pentru decorarea aleilor și grădinilor dumneavoastră. Sunt rezistente, au un aspect deosebit și sunt perfecte pentru familii cu copii.

Comindflex își susține clienții prin consiliere, produse de top și garanția lucrului bine făcut. Dorim să fim partenerul tău de încredere și să realizăm împreună proiecte de suflet.

Dale Cauciuc si Pavele Cauciuc
pavele cauciuc
Pavele din cauciuc (3)
Pardoseala Locuri de Joaca
pardoseala granule de cauciuc

Construcții civile pentru amenajare

– oferă siguranţă şi protecţie locurilor de joacă pentru copii în parcuri, grădinițe, școli, case, eliminând pericolul de lovire direct de asfalt sau pietriş
– folosirea plăcilor din granule de cauciuc pentru terase circulabile, balcoane, alei şi curţi ale caselor, terase de restaurant, asigură o siguranţă sporită, fiind antiderapante în caz de intemperii, dar oferă şi un aspect îngrijit
– terenuri de sport: miniterenuri de baschet, săli de fitness
– împrejmuire piscine, locuri de campare

Construcţii industriale

– pavare alei, pardoseli ale atelierelor, depozitelor, halelor industriale, ale halelor de acces

Zootehnie

– amenajarea grajdurilor în ferme zootehnice
– amenajare boxe cai în spaţii de echitaţie
– amenajare canişe, padocuri
– amenajare grădini zoologice