TARTAN TURNAT
Suprafete netede si fiabile pentru afacerea ta!

Tartan turnat – COMINDFLEX isi sustine clientii prin intermediul pardoselilor turnate, atat in domeniul comercial, cat si rezidential. Ajuta la amenajarea bazelor sportive, prin turnarea terenurilor de sport cu tartan, la amenajarea spatiilor din jurul bazinelor de inot, pavarea teraselor, organizarea spatiilor de joaca din oras, sustine micile sau marile afaceri prin pavarea spatiilor de lucru, atelierelor sau halelor, pana la infrumusetarea gradinii, aleii sau curtii casei dumneavoastra.

– Amenajare locuri de joaca pentru copii (parcuri, gradinite, scoli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei si curti ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, sali de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
– Pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– In ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– In cluburi de echitație, pentru amenajare boxe cai și manej
– Canise, padocuri
– Gradini zoologice.

–  Rezistenta deosebita pe toata durata utilizarii
– Proprietatile de stabilitate in timp ii confera produsului versatilitate si siguranta in exploatare
– Comportament foarte bun in conditiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de clima, de variatii de temperatura, intre noapte si zi, unde temperaturile pot ajunge iarna pana la valori de -30°C iar vara sub actiunea razelor soarelui temperatura la suprafata pardoselilor poate depasi +40°C.
– Fiind prelucrate la temperaturi si presiuni inalte dobandesc elasticitate si fiabilitate.

Pardoselile sunt foarte usor de intretinut, sunt rezistente la intemperii si nu putrezesc. Intretinerea curenta se realizeaza prin curatare cu peria sau matura. Petele care persista pe suprafata, după periere, se indeparteaza cu o lavetă umezita cu apa sau cu solutie de detergent cu pH neutru. Pentru dezapezirea pardoselilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Pardoselile din granule de cauciuc reciclat nu sunt cuprinse in lista noxelor cancerigene sau substantelor potential cancerigene din Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului European (CE) nr. 1907/2006 privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice (REACH) cu modificarile din Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului European (CE) nr. 1272/2008. 

Garantia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, in conditiile respectarii cerintelor de manipulare, ambalare, depozitare in spatii uscate, ferite de inghet sau caldura excesiva conform instructiunilor producatorului este de 2 ani (cu exceptia anului livrarii), garantie ce se pierde in cazul unei manipulari, transport sau depozitari necorespunzatoare.
Producatorul asigura o durata de viata a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, in conditiile respectarii domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare si in conditii normale de exploatare.

tartan turnat

Galerie foto tartan turnat

Tartan turnat – Procedeul de realizare a pardoselilor din granule de cauciuc reciclat presupune obtinerea unui sistem poros multifunctional de diferite grosimi, de la 10 mm, la 50 mm. Fabricarea pardoselilor din cauciuc reciclat rezulta din reciclarea anvelopelor uzate, sortate pe dimensiuni, utilizand o masina speciala. Turnarea tartanului se efectueaza conform specificatiilor tehnice prestabilite, respectand exigentele legislatiei europene in domeniu si cerintele fundamentale ale legii si reglementarilor in vigoare. Dupa aplicarea amorsei, granulele de cauciuc si liantul de tip Conipur BASF, colorat in masa, se amesteca, rezultatul se transporta in zona ce urmeaza a fi pavata, iar cu o masina speciala (planomatic) sau manual, se efectueaza tasarea. Se netezeste suprafata, iar intarirea dureaza intre 12 si 24 de ore.