TARTAN TURNAT – Suprafeţe netede si fiabile pentru afacerea ta!

Tartan turnat – COMINDFLEX îşi susţine clienţii prin intermediul pardoselilor turnate, atât în domeniul comercial, cât şi rezidenţial. Ajută la amenajarea bazelor sportive, prin turnarea terenurilor de sport cu tartan, la amenajarea spaţiilor din jurul bazinelor de inot, pavarea teraselor, organizarea spaţiilor de joacă din oraş, susţine micile sau marile afaceri prin pavarea spaţiilor de lucru, atelierelor sau halelor, până la înfumuseţarea grădinii, aleii sau curţii casei dumneavoastră.

– Amenajare locuri de joacă pentru copii (parcuri, grădinițe, școli, case)
– Terase circulabile, balcoane, alei și curți ale caselor, terase de restaurant
– Terenuri de sport (miniterenuri de baschet, săli de fitness)
– Imprejmuire piscine, locuri de campare
– Pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, rampe de acces
– Zootehnie
– In ferme zootehnice pentru amenajarea grajdurilor
– In cluburi de echitație, pentru amenajare boxe cai și manej
– Canise, padocuri
– Grădini zoologice.

–  Rezistență deosebită pe toată durata utilizării
– Proprietățile de stabilitate în timp îi conferă produsului versatilitate și siguranță în exploatare
– Comportament foarte bun în condițiile climaterice de la noi. Pot fi folosite indiferent de climă, de variații de temperatură, între noapte și zi, unde temperaturile pot ajunge iarna până la valori de -30°C iar vara sub acțiunea razelor soarelui temperatura la suprafața pardoselilor poate dpăși +40°C.
– Fiind prelucrate la temperaturi și presiuni înalte dobândesc elasticitate și fiabilitate.

Pardoselile sunt foarte ușor de întreținut, sunt rezistente la intemperii și nu putrezesc. Întreţinerea curentă se realizează prin curăţare cu peria sau mătura. Petele care persistă pe suprafaţă, după periere, se îndepărtează cu o lavetă umezită cu apă sau cu soluţie de detergent cu pH neutru. Pentru deszăpezirea pardoselilor din cauciuc nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice.

Pardoselile din granule de cauciuc reciclat nu sunt cuprinse în lista noxelor cancerigene sau substanțelor potențial cancerigene din Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului European (CE) nr. 1907/2006 privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice (REACH) cu modificările din Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului European (CE) nr. 1272/2008. 

Garanţia pentru pardoselile din cauciuc reciclat, în condiţiile respectării cerinţelor de manipulare, ambalare, depozitare în spaţii uscate, ferite de îngheţ sau căldură excesivă conform instrucţiunilor producătorului este de 2 ani (cu excepția anului livrării), garanție ce se pierde în cazul unei manipulări, transport sau depozitări necorespunzătoare.
Producătorul asigură o durată de viață a pardoselilor din cauciuc reciclat tip COMINDFLEX de minim 20 ani, în condiţiile respectării domeniilor de utilizare, tehnologiei de aplicare şi în condiţii normale de exploatare.

G

alerie foto tartan turnat.

Tartan turnat – Procedeul de realizare a pardoselilor din granule de cauciuc reciclat presupune obţinerea unui sistem poros multifuncţional de diferite grosimi, de la 10 mm, la 50 mm. Fabricarea pardoselilor din cauciuc reciclat rezultă din reciclarea anvelopelor uzate, sortate pe dimensiuni, utilizând o maşină specială. Turnarea tartanului se efectuează conform specificaţiilor tehnice prestabilite, respectând exigenţele legislaţiei europene în domeniu şi cerinţele fundamentale ale legii şi reglementărilor în vigoare. După aplicarea amorsei, granulele de cauciuc si liantul de tip Conipur BASF, colorat in masă, se amestecă, rezultatul se transportă în zona ce urmează a fi pavată, iar cu o maşină specială (planomatic) sau manual, se efectuează tasarea. Se netezeşte suprafaţa, iar întărirea durează între 12 si 24 de ore.

Dale Cauciuc